Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος - «Υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης στην Εύβοια; Αυτός που πρέπει να απαντήσει είναι ο κ. Μητσοτάκης»

Ηλιόπουλος – «Υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης στην Εύβοια; Αυτός που πρέπει να απαντήσει είναι ο κ. Μητσοτάκης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτησή του επανέρχεται στο ζήτημα των πυρκαγιών στην Εύβοια.

«Υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης στην Εύβοια;», ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook. «Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς, ο περιφερειάρχης κατήγγειλε τα εξής: «Κληθήκαμε να σβήσουμε μια φωτιά μόνοι μας. Χωρίς αεροπλάνα, χωρίς ελικόπτερα, χωρίς επίγεια πυροσβεστικά μέσα. Με πάρα πολλές περιπτώσεις που μαρτυρούνε αμέτρητοι συμπολίτες μας, ότι τα λιγοστά επίγεια μέσα είχαν εντολή μη κατάσβεσης»», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.

«Δεν πείσθηκαν από τα ψέματα οι πολίτες»

O Νάσος Ηλιόπουλος σημειώνει πως «από ό,τι φαίνεται οι κάτοικοι στην Εύβοια δεν πείσθηκαν από τα ψέματα του γραφείου του κ. Μητσοτάκη για τα 74 εναέρια μέσα. Δεν πείσθηκαν από τα συγχαρητήρια που έδιναν στον εαυτό τους τα κυβερνητικά στελέχη. Προχωράνε σε μια πολύ βαριά καταγγελία σχετικά με τις πολιτικές εντολές που υπήρχαν στην Πυροσβεστική».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτει πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν περιμένει απαντήσεις «ούτε από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, που δήλωνε ότι δεν γνωρίζει την πορεία της πυρκαγιάς γιατί βρίσκεται σε άλλο μέτωπο, ούτε από τους Χρυσοχοΐδη – Χαρδαλιά».

«Αυτός που πρέπει να απαντήσει είναι ο κ. Μητσοτάκης. Η ευθύνη για την καταστροφή είναι δική του», υπογραμμίζει ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει: «με περισσότερα από 1,2 εκατ. στρέμματα καμένης γης (αύξηση 450%) ζήσαμε την κατάρρευση του επιτελικού του κράτους και καμία αλλαγή σε πρόσωπα δεν μπορεί να τον απαλλάξει από τις εγκληματικές του ευθύνες».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024