Η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy μίλησε για τη συνειδητή της απόφαση να παραμείνει στην ίδια σειρά για 15 σεζόν, αντί να δοκιμάσει πιο ριψοκίνδυνους ρόλους που, ίσως, εκτόξευαν την καριέρα της.

Η ηθοποιός επέλεξε να βάλει πάνω απ’ όλα την οικογένειά της, αντί να κυνηγήσει μία πιο ιδιαίτερη πορεία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. «Για εμένα, το εισόδημα έχει περισσότερη σημασία από την καριέρα», εξήγησε. «Δεν είχα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Οπότε η ιδέα να έχω αυτόν τον υπέροχο σύζυγο και αυτά τα πανέμορφα παιδιά και μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, ήταν κάτι που είχα ανάγκη να υλοποιήσω».

Το Grey’s Anatomy την καθόρισε. Είναι μία από τις υψηλότερα αμειβόμενες γυναίκες στο Hollywood, κερδίζοντας 20 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Τη 14η σεζόν διαπραγματεύτηκε τις 575 χιλιάδες για κάθε επεισόδιο, ένα τεράστιο μπόνους, διεκδικώντας την ισότητα με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της.

Για χρόνια πάλευε να αμείβεται ισάξια, οπότε περίμενε εκείνη τη στιγμή με ανυπομονησία. Κάποτε, ζήτησε να πάρει 5 χιλιάδες δολάρια παραπάνω από τον Patrick Dempsey, ο οποίος υποδυόταν τον τηλεοπτικό της αγαπημένο και η παραγωγή την απέρριψε χωρίς πολλή σκέψη.

«Για εμένα, το ότι έφυγε ο Patrick το 2015 ήταν σημαντικό, από οικονομική άποψη. Πάντα τον χρησιμοποιούσαν εναντίον μου – “Δε σε έχομε ανάγκη, έχουμε τον Patrick”, μου έλεγαν για χρόνια», αποκάλυψε το 2018 στο Hollywood Reporter.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο