Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα Βριλήσσια στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS

Τα Βριλήσσια στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS

Η πρωτοβουλία της Ιωάννας Κυρίτση, προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Βριλησσίων να διατεθούν τα έσοδα των παιδικών κινηματογραφικών προβολών στο Θέατρο Αλίκη Βιουγιουκλάκη, στα παιδικά χωριά SOS αποτελεί μια δράση κοινωνικής ευθύνης με συμβολισμό. Τα 830 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τα έσοδα των εισιτηρίων που πουλήθηκαν, τιμάνε τους πολίτες των Βριλησσίων που επέλεξαν να τα διαθέσουν για αυτό τον σκοπό.

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Χωριών SOS προς τον Δήμαρχο Βριλησσίων, κ. Ξένο Μανιατογιάννη και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων, κ. Ιωάννα
Κυρίτση για την πρωτοβουλία να διατεθούν όλα τα έσοδα των παιδικών κινηματογραφικών προβολών στα Παιδικά Χωριά SOS.

Τα Παιδικά Χωριά SOS χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων συνεχίζει μέσα από τη δράση του να υποστηρίζει κάθε προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης» δήλωσε η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Κυρίτση.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις παιδικές κινηματογραφικές βραδιές στο Θέατρο Αλίκη Βιουγιουκλάκη, στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Βριλησσίων, παραδόθηκαν για την κάλυψη αναγκών διατροφής και εκπαίδευσης των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη.

Ακολουθεί απόσπασμα της ευχαριστήριας επιστολής του γενικού Διευθυντή των παιδικών Χωριών SOS κυρίου Πρωτόπαπα:

» Κυρία Ιωάννα Κυρίτση 

Πρόεδρο Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμό Δήμου Βριλησσίων Ολυμπιονικών και Σπ. Λούη 152 38 Βριλήσσια 

Αθήνα, 24/8/2021 

Αγαπητή κ. Κυρίτση, 

Εκ μέρους των παιδιών και του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη σημαντική σας απόφαση να υποστηριχθεί το έργο μας κατά τη διάρκεια του 32ου Φεστιβάλ Βριλησσίων που φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη ΤΑΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, επί σειρά ετών Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου σας. 

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις βραδιές των προβολών ανήλθαν στα 830,00 ευρώ και θα καλύψουν ανάγκες διατροφής και εκπαίδευσης των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη. Είναι σίγουρο ότι αν δεν είχαμε αυτόν τον καύσωνα και τις τεράστιες πυρκαγιές που έπληξαν εκείνες τις ημέρες την Αττική και όχι μόνο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και ψυχολογία του κόσμου, σίγουρα οι θεατές θα ήταν περισσότεροι και αντίστοιχα τα έσοδα.»

Να προσθέσουμε εμείς πως τέτοιες ενέργειες προάγουν το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης σε μια εποχή που οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων πληθυσμού έχουν αυξηθεί πολύ. 

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024