
Μπεατρίς Μπορομέο – Η στιλάτη γαλαζοαίματη που «εκθρονίζει» Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ
Βασίλισσα της κομψότητας και του στυλ η πριγκίπισσα του Μονακό, Μπεατρίς Μπορομέο
Βασίλισσα του στυλ έχρισε το περιοδικό Tatler την γαλαζοαίματη πρέσβειρα του οίκου Dior και πριγκίπισσα του Μονακό, Μπεατρίς Μπορομέο η οποία είναι σύζυγος του εγγονού της Γκρέις Κέλι, Πιερ Κασιράγκι.
Το διάσημο περιοδικό μόδας χαρακτήρισε την Μπεατρίς του Μονακό ως την πιο κομψή γαλαζοαίματη της Ευρώπης.
All hail Europe’s most stylish royal! Tatler gives the crown to Dior ambassador Beatrice Borromeo of Monaco https://t.co/8JFgl00DSy
— Daily Mail Online (@MailOnline) August 23, 2021
Η Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας θεωρούνται παγκοσμίως ως πρότυπα του στυλ – όμως καμία δεν κατάφερε να πάρει το εν λόγω τίτλο.
Η Μπεατρίς Μπορομέο είναι μόλις 36 ετών, κόρη Ιταλού αριστοκράτη και εργαστεί στο παρελθόν δημοσιογράφος.
Την ημέρα του γάμου της το 2015, φόρεσε τέσσερις μοναδικές δημιουργίες δύο από τον Βαλεντίνο και δύο του οίκου Αρμάνι.
Έξι χρόνια μετά και τώρα μητέρα δύο παιδιών, η Μπεατρίς Μπορομέο εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές.
- Δολοφονία Δασκαλάκη: Τι αποφάσισαν κάτοικοι και φορείς για την παραβατικότητα των βοσκών
- Η Μπαρτσελόνα ρίχνει πόρτα στον Λεάο που …βλέπει την Τότεναμ
- LIVE: Ελλάδα – Πορτογαλία
- Tσάντες χρυσός: Millennials και Gen Z συλλέκτες και έξι ιστορικά ρεκόρ σε δημοπρασία Hermès και Dior
- «Επτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά» – Συνέντευξη Τύπου της ΕΛΑΣ για την επταετία Μητσοτάκη
- Επτάχρονη περιφερόταν μόνη της στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ο πατέρας της

