Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζβέρεφ - «Ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί στο US Open»

Ζβέρεφ – «Ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί στο US Open»

Στον Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε τον τίτλο του φαβορί για το US Open Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Μπορεί να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν θέλει να παίρνουν τα… μυαλά του αέρα και για αυτό φαίνεται να ξέρει να αναγνωρίζει καταστάσεις.

Παρότι πολλοί αναφέρουν πως είναι το φαβορί για το US Open, ο ίδιος κράτησε χαμηλά τους τόνους και έδωσε τον συγκεκριμένο τίτλο στον Νόβακ Τζόκοβιτς τον οποίο και αποθέωσε. «Όλοι ανυπομονούμε για το US Open. Πιστεύω πως ο Novak (Djokovic) θα επιστρέψει. Προφανώς θα είναι το φαβορί. Αλλά νομίζω πως και οι άλλοι παίκτες θα βρισκόμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Ανυπομονώ, αλλά έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας. Θα πρέπει να βρω τον ρυθμό μου και στη Νέα Υόρκη».

Όσο για το αν αυτός, μαζί με τον Τσιτσιπά, τον Μεντβέντεφ και τον Ρούμπλεφ, θα πάρουν τα ηνία από Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερέρ; «Πρέπει να δούμε. Οι άλλοι παίκτες είναι ακόμα εδώ, ο Novak είναι ακόμα στο Νο.1 του κόσμου. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Ο Rafa είναι επίσης στο Top 10. Είναι ακόμα εδώ και πιστεύω πως θα επιστρέψουν ακόμα δυνατότεροι. Αλλά θα δούμε. Σίγουρα μπορώ να πω ότι το τένις βρίσκεται σε καλά χέρια. O Novak είναι στην κορυφή και οι νεότεροι δείχνουμε πολύ δυνατοί. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024