Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρόταση 160 εκατ. της Ρεάλ για τον Εμπαπέ»

«Πρόταση 160 εκατ. της Ρεάλ για τον Εμπαπέ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης προσέφερε το ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Πρόταση «μαμούθ» φαίνεται πως κατέθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης προς την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, η οποία φτάνει στα 160 εκατομμύρια ευρώ, με τους Παριζιάνους να απαντούν αρνητικά.

Ο γαλλικός σύλλογος θεωρεί λίγα τα χρήματα που προσέφεραν οι «μερένχες» για τον 22χρονο επιθετικό και σύμφωνα με το «RMC Sport» απάντησε αμέσως όχι.

Ωστόσο η «βασίλισσα» δεν αναμένεται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού θα επιστρέψει με ακόμα πιο βελτιωμένη οικονομική πρόταση, με σκοπό να ντύσει τον Γάλλο στα λευκά και να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εμπαπέ είχε αρνηθεί την ανανέωση συμβολαίου που του είχε προσφέρει η Παρί, ενώ γαλλικά δημοσιεύματα είχαν αναφέρει πως μετά την έλευση του Λιονέλ Μέσι δεν θα έχει τόσο αυξημένες αρμοδιότητες στο γήπεδο.

Επίσης σύμφωνα με τους Γάλλους, ο αυτός που απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ρεάλ ήταν ο πρόεδρος της Παρί, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο, να μην είναι αντίθετος στην παραχώρηση του.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024