Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοπετέγκι – «Πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Λοπετέγκι – «Πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Χουλιέν Λοπετέγι δήλωσε πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Σεβίλλη, καθώς δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις μετά από μόλις δύο αγωνιστικές.

Η Σεβίλλη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αλλά ο Χουλιέν Λοπετέγκι φρόντισε να «προσγειώσει» άπαντες στο στρατόπεδο των Νερβιονένσες.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε πως είναι πολύ δύσκολ0 να κατακτήσει τη La Liga η ομάδα του, καθώς κανείς δεν μπορεί να μαντέψει το τι μπορεί να συμβεί σε ένα μαραθώνιο 38 αγωνιστικών, τη στιγμή που έχουν ολοκληρωθεί μόλις δύο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα; Θα κάναμε μεγάλο λάθος αν δίναμε σημασία σε αυτά τα σχόλια. Βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική από ένα μαραθώνιο 38. Μπορούμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε τα δύο τελευταία χρόνια, κάτι ιστορικό, αλλά είναι διαφορετικό να μιλάμε για τίτλο, είναι πολύ δύσκολο και απίστευτο να το πετύχουμε».

Η Σεβίλλη είναι μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης οι μοναδικές με το απόλυτο μετά την συμπλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρικ Λαμέλα, ο οποίος έχει σκοράρει τα τρία από τα συνολικά τέσσερα γκολ της ομάδας, όλα μπαίνοντας ως αλλαγή.

Θυμίζουμε πως οι Νερβιονένσες προέρχονται από την καλύτερη χρονιά της ιστορίας τους, κάνοντας ρεκόρ στην συγκομιδή βαθμών με 76. Μάλιστα ήταν μέχρι τρεις αγωνιστικές για το τέλος, ζωντανή στη μάχη του πρωταθλήματος, καταλήγοντας όμως τέταρτη.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024