Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother - Ο αριθμός των αιτήσεων «ζαλίζει»

Big Brother – Ο αριθμός των αιτήσεων «ζαλίζει»

Φέτος όλοι θέλουν να μπουν στο Big Brother ;

Ο νέος κύκλος του «Μεγάλου Αδελφού» είναι γεγονός. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η προβολή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τις 20 θέσεις στο σπίτι του «Big Borther» κατατέθηκαν χιλιάδες αιτήσεις.

O ΣΚΑΪ από την πρώτη στιγμή φανέρωσε τη πρόθεση του να προβάλλει και δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι βλέποντας τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης του πρότζεκτ. Μπορεί ορισμένοι παίκτες κατά τη παραμονή τους στο σπίτι του μεγάλου αδελφού να προκάλεσαν με τη συμπεριφορά και τα λόγια τους σε σημείο μάλιστα που παρενέβη το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός του Big Brother, Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν το βάζει κάτω. θέλει να επαναφέρει στους δέκτες του τηλεοπτικού κοινού το ριάλιτι το προσεχές φθινόπωρο.

Και μάλλον έχει δίκιο, καθώς από τη στιγμή που άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για να δηλώσουν και σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή του δημοφιλούς πρότζεκτ, κατατέθηκαν πάνω από 15.000 αιτήσεις, νούμερο-σταθμό στην ιστορία του πρότζεκτ.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24, οι υποψήφιοι άντρες και γυναίκες που δήλωσαν συμμετοχή προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και διάφορες πόλεις της χώρας. Δεν έχουν λείψει βέβαια και οι επώνυμοι που θέλησαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του Big Borther, ενός ριάλιτι που προβάλλεται με απόλυτη επιτυχία ανά τον κόσμο από το 1997, εδώ και 24 χρόνια.

Οι αλλαγές του ριάλιτι

Το Big Brother θα κάνει πρεμιέρα αρχές του φθινοπώρου, με τους ιθύνοντες της παραγωγής να βλέπουν αυτή την περίοδο τα βιογραφικά των παικτών που θα μπουν στο σπίτι και με την προσωπικότητα τους θα προκαλέσουν αίσθηση σε κοινό και τηλεκριτικούς. Σε σκέψεις βρίσκονται ακόμα και για τις αλλαγές που θα κάνουν σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του πρότζεκτ και τις δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται οι κάτοικοι του σπιτιού.

Ένα είναι το σίγουρο, πως το σπίτι του μεγάλου αδελφού θα είναι εκείνο που γνωρίσαμε στον προηγούμενο κύκλο με κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση. Ωστόσο, αλλαγή θα υπάρξει και στο πρόσωπο του παρουσιαστή.

Μετά το «φιάσκο» που βίωσε η παραγωγή με τον Γιώργο Τσαλίκη, όπου σύμφωνα με τον σταθμό, δεν τήρησε τους όρους εχεμύθειας και ανακοίνωσε πως θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι στην καρέκλα του Χάρη Βαρθακούρη θα καθίσει τελικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ ενεργό ρόλο θα έχει και η σύζυγός του, Νάταλι Κακκαβά. Ο δημοσιογράφος, που… μέτρησε πολλές τηλεοπτικές σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, θα μιλά με τους παίκτες και κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί στο στούντιο του σταθμού ανθρώπους που σχετίζονται με το πρότζεκτ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024