Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΠΕΔ Πελοποννήσου στηρίζει τους πυρόπληκτους

Η ΠΕΔ Πελοποννήσου στηρίζει τους πυρόπληκτους

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου θα στηρίξει τους πυρόπληκτους δήμους με κάθε διαθέσιμο μέσο που διαθέτει. Ήδη έχουν καταγραφεί οι άμεσες ανάγκες. Η ΠΕΔ θα συνδράμει με στοχευμένες ενέργειες με ιδιαίτερη έμφαση στη κάλυψη των αναγκών για την κτηνοτροφία. Σε αρκετούς πυρόπληκτους δήμους, η κτηνοτροφία είναι η βασική πηγή βιοπορισμού των κατοίκων.

Η ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ εκφράζει  την αμέριστη συμπαράστασή της  σε όλους τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και προσθέτουν:

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας είναι με όλους αυτούς και όλες αυτές που επλήγησαν, που έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους.

Στέκεται αλληλέγγυα στους Δήμους της Πελοποννήσου, Ανατολικής Μάνης, Οιχαλίας, Μεγαλόπολης και Γορτυνίας, σ’ αυτήν την κοινωνική, οικονομική και οικολογική καταστροφή.

Αναγνωρίζει ότι υπάρχει ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους Δήμους, κατανοεί όμως ότι σε αυτήν την δύσκολη στιγμή αυτό που προέχει είναι να καλυφθούν οι ανάγκες  των συνανθρώπων μας, να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας με υλικά που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις πρώτες δύσκολες βδομάδες και ιδιαίτερα να καλυφθεί η ανάγκη σε ζωοτροφές για τα αιγοπρόβατα, στους Δήμους, όπου η οικονομία τους στο μεγαλύτερο μέρος τους στηρίζεται στην κτηνοτροφία.

Αναλαμβάνει  να συμβάλλει στοχευμένα, στην κάλυψη των αναγκών σε ζωοτροφές για τα ζώα στους Δήμους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές .

Η ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στέκεται στο πλευρό των Δήμων, του κάθε πολίτη, της κάθε επιχείρησης, ελπίζοντας ότι κάθε προσφορά πιάνει τόπο στην δύσκολη αυτή  στιγμή για τους Δήμους και τους πολίτες που είδαν περιουσίες, επιχειρήσεις και υποδομές να παραδίδονται στις φλόγες.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024