Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λονδίνο - Αντιεμβολιαστές εισέβαλαν σε κεντρικά γραφεία ΜΜΕ

Λονδίνο – Αντιεμβολιαστές εισέβαλαν σε κεντρικά γραφεία ΜΜΕ

Εκατοντάδες διαδηλωτές που εναντιώνονται στα τεστ ανίχνευσης κοροναϊού και στα εμβόλια, εισέβαλαν σε γραφεία κεντρικών ΜΜΕ στο Λονδίνο

Πολλές δεκάδες διαδηλωτές που αντιτίθενται στους περιορισμούς και στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά της Covid-19 μπήκαν σήμερα δια της βίας σε ένα κτίριο του Λονδίνου που στεγάζει πολλά βρετανικά ειδησεογραφικά κανάλια.

Καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές έκαναν πορεία στη βρετανική πρωτεύουσα, κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να περάσουν από την ασφάλεια στο κτίριο της εταιρείας παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων ITN όπου γυρίζονται τα ειδησεογραφικά προγράμματα των καναλιών ITV, Channel 4 και Channel 5.

Συγκεντρώθηκαν στη ρεσεψιόν και, σύμφωνα με το ITV, τα έβαλαν με έναν παρουσιαστή. Η αστυνομία ανέφερε μόνο ότι οι διαδηλωτές μπήκαν στο κτίριο και στη συνέχεια έφυγαν.

«Διαφωνούμε με τα μαζικά τεστ με την αμφιλεγόμενη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) και με τον εμβολιασμό των παιδιών», εξήγησε μια διαδηλώτρια, η 40χρονη Νάταλι, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μιλούν παρά μόνο για τους νεκρούς της Covid. Δεν ανέφεραν όμως παρά μόνο έναν νεκρό από τα εμβόλια», εκτίμησε ένας άλλος διαδηλωτής που δήλωσε ότι ονομάζεται «Ντιν Κορόνα».

Αργά το απόγευμα γύρω από το κτίριο της ITN είχαν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

«Οι επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων λόγω των ρεπορτάζ τους για τον κοροναϊό συνιστούν μια ανησυχητική εξέλιξη. Αυτή η ενέργεια είχε ως συνέπεια να εμποδιστούν οι δημοσιογράφοι να συνεχίσουν το έργο της συλλογής πληροφοριών, κάτι που η ITN καταδικάζει κατηγορηματικά», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στις αρχές Αυγούστου μερικές δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την πρώην έδρα του BBC, στο δυτικό Λονδίνο, για να διαμαρτυρηθούν αλλά απωθήθηκαν από την αστυνομία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024