Η κηδεία θα γίνει στο Λόφο Μεζούρλου (τόπος εκτελέσεων αγωνιστών της εθνικής αντίστασης) στη Λάρισα. Η οικογένεια του πρώην βουλευτή παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Κούβα και το λαό της

Αύριο το απόγευμα στις 6 θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκου που έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 72 ετών.

Η κηδεία θα γίνει στο Λόφο Μεζούρλου στη Λάρισα. Η οικογένεια του πρώην βουλευτή, σε ανακοίνωσή της γνωστοποιεί την ημέρα και την ώρα της πολιτικής κηδείας, ενώ παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Κούβα και το λαό της.

«Η σύντροφός του και τα παιδιά του Αντώνη Σκυλλάκου με θλίψη ανακοινώνουν το θάνατό του.

Η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 και ώρα 18.00 στο λόφο του Μεζούρλου στη Λάρισα, τόπο εκτελέσεων εκατοντάδων αγωνιστών και κομμουνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στο νησί της επανάστασης, τη Κούβα και τον λαό της, μέσω του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης.

Αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 129/001049-98 – ΙΒΑΝ: GR1901101290000012900104998»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr