Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα για δουλειά η Γκλεν Κλόουζ

Στην Αθήνα για δουλειά η Γκλεν Κλόουζ

Η τηλεοπτική σειρά «Tehran» που έχει γυριστεί σε μεγάλο βαθμό στην Αθήνα ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν και όπως ενημέρωσε η Γκλεν Κλόουζ θα χρειαστεί να λείψει από το σπίτι της καιρό

Στην Ελλάδα είναι η διάσημη ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ για τις ανάγκες γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς

Η ηθοποιός που κατέχει το ρεκόρ υποψηφιοτήτων για Όσκαρ χωρίς να έχει κερδίσει, επισκέφθηκε τη χώρα μας όχι για διακοπές αλλά για δουλειά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr.

Η τηλεοπτική σειρά «Tehran» που έχει γυριστεί σε μεγάλο βαθμό στην Αθήνα ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν και όπως ενημέρωσε η Γκλεν Κλόουζ θα χρειαστεί να λείψει από το σπίτι της καιρό.

Μαζί με το σκυλάκι της Πίπι, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε πολλά post, βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και όπως ανέφερε: «Δεν έχουμε υπάρχει ανάμεσα σε τόσο πολύ κόσμο από τον Φεβρουάριο του 2020. Είμαστε ευγνώμονες που όλοι φορούν μάσκες».

Τι ρόλο θα παίξει η Κλόουζ

Η Γκλεν Κλόουζ θα παίξει την Marjan Montazeri μια βρετανίδα γυναίκα που ζει στην Τεχεράνη και είναι ένας ρόλος που δημιουργήθηκε κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της.

Σύμφωνα με το Deadline, που έβγαλε πρώτο την είδηση του casting της, πως είναι μεγάλη φαν της σειράς και η ίδια εξέφρασε το ενδιαφέρον να συμμετέχει. Το σόου υπογράφουν οι Moshe Zonder και Omri Shenhar και το cast περιλαμβάνει τους Niv Sultan, Shaun Toub και Shervin Alenabi.

Πηγή: okmag.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024