Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στην Αστυνομία για τοποθέτηση βόμβας σε τρία ξενοδοχεία
Η οδός Μητροπόλεως έχει κλείσει και τα ξενοδοχεία εκκενώνονται.
Αναστάτωση επικρατεί στη Θεσσαλονίκη ύστερα από email που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας σε τρία ξενοδοχεία της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival και του voria.gr, άγνωστος έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο ξενοδοχείο Excelsior, στο οποίο ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, στο ξενοδοχείο Queen Olga και στο ξενοδοχείο Pella. Αμέσως διατάχτηκε η εκκένωση τους και κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εμπρηστικών Μηχανικών (ΤΕΕΜ) με αστυνομικούς σκύλους προκειμένου να ελέγξουν τους χώρους.
Σημειώνεται ότι και τα τρία βρίσκονται στην οδό Μητροπόλεως, η οποία έχει κλείσει όπως και οι παρακείμενοι δρόμοι.
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή



