Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση - Απαντά γιατί δεν θα συνεργαστεί τελικά με τη Δέσποινα Βανδή

Άννα Βίσση – Απαντά γιατί δεν θα συνεργαστεί τελικά με τη Δέσποινα Βανδή

Γιατί δεν θα γίνει η συνεργασία της χρονιάς ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή;

Στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο μίλησε η Άννα Βίσση και εξήγησε τους λόγους που δεν θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή στο κοντινό μέλλον.

Γιατί ναυάγησε τελικά η συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή;

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως πιθανόν δεν θα βρίσκεται και φέτος στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια, Hotel Ερμού, κι κείνη τη στιγμή, ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρήκε την ευκαιρία και τη ρώτησε: «Δεν θα υπάρχει το Hotel Ερμού, επειδή θα υπάρξει αυτή η συνεργασία με τη Δέσποινα;».

«Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400-450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή», είπε η Άννα Βίσση

«Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024