Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη - Οι celebrities σχολιάζουν τη ρομαντική φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη – Οι celebrities σχολιάζουν τη ρομαντική φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 173 χιλιάδες likes και πάρα πολλά comments, ενώ ανάμεσά σε αυτά εντοπίζουμε και αρκετά επωνύμων προσώπων από τη showbiz.

H πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Ιnstagram, όπου οι δυο τους απεικονίζονται να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, αποτελεί την απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Οι φήμες είχαν οργιάσει εδώ και καιρό ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά εκείνοι μέχρι το Σάββατο υποστήριζαν ότι είναι απλά φίλοι.

Τελικά, αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους με μία κοινή φωτογραφία που μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagraμ όπου ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα σε καταγάλανα νερά.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει κάτω από το εν λόγω post.

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 173 χιλιάδες likes και πάρα πολλά comments, ενώ ανάμεσά σε αυτά εντοπίζουμε και αρκετά επωνύμων προσώπων από τη showbiz.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα σχόλια είδαμε την Υβόννη Μπόσνιακ να τοποθετεί καρδούλες, κάτι που έκανε και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Ακόμη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με το γνωστό του χιούμορ έγραψε: «Αγνοούνται τα χείλη του Αλεξάνδρου μετά την φώτο…», ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη τους χαρακτήρισε ως «κουκλάκια» και η Ιωάννα Σιαμπάνη τους αποκάλεσε το πιο καυτό ζευγάρι.

Παράλληλα, οι followers της Ιωάννας Τούνη εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια και αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το επικοινωνήσουν, καθώς η φημολογία ήταν μεγάλη το τελευταίο διάστημα.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024