Συνεχίζει της μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν ο Παναιτωλικός. Οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με τον υψηλώσωμο κεντρικό επιθετικό Ρούντι Γκεστένε, (1.93μ. ύψος), με καταγωγή από το Μπενίν, ο οποίος αναμένεται άμεσα στο Αγρίνιο για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
Πέρυσι ο Γκεστένε αγωνίστηκε στην Αυστραλία, φορώντας τη φανέλα της Μέλμπουρν Βίκτορι, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε 18 συμμετοχές.
Έχει ακόμα παραστάσεις από την Premier League στην Αγγλία, παίζοντας σε Μίντλεσμπρο , Κάρντιφ και Άστον Βίλα, στην Championship με τις τρεις αυτές ομάδες, συν την Μπλάκμπερν, αλλά και στη Γαλλία με Κάννες και Μετς.
Ο Παναιτωλικός ελπίζει να βρίσκει ευκολότερα φέτος τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και να μην μπλέξει στην «περιπέτεια» των μπαράζ όπως πέρυσι.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.