Η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους θαυμαστές της φωτογραφίες από τα όμορφα μέρη που επισκέπτεται στις διακοπές της.
Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά το τέλος του House of Fame και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να απολαύσει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε, μεταξύ άλλων, την Σαντορίνη, την Ρόδο και την Σύμη, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια επέλεξε τον Νομό Λασιθίου για τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Η εκρηκτική performer επισκέφτηκε και το νησί της Σπιναλόγκας μαζί με τους φίλους της και τον γνωστό make up artist Παντελή Τουτουντζή, όπου μαγεύτηκε με την ομορφιά του μέρους.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας