Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Προτείνει ανταλλαγή Πιάνιτς – Εντομπελέ στην Τότεναμ

Μπαρτσελόνα – Προτείνει ανταλλαγή Πιάνιτς – Εντομπελέ στην Τότεναμ

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τανγκούι Εντομπέλε της Τότεναμ και είναι πρόθυμη να προσφέρει τον Μίραλεμ Πιάνιτς για να πείσει τους Spurs.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει τρόπους για να ενισχυθεί όσο πιο πολύ μπορεί, αναλογιζόμενη και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση ακόμα δύο παικτών, με τις θέσεις του κεντρικού επιθετικού και του μέσου να έχουν προτεραιότητα. Ο Ολλανδός γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στο κλαμπ, αλλά από την μεριά του θέλει να παρουσιάσει όσο πιο δυνατή μπορεί την ομάδα του στην νέα σεζόν.

Ο Ζοάν Λαπόρτα έχει ακούσει τα αιτήματά του και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τα εκπληρώσει. Για αυτό το λόγο, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τανγκούι Εντομπελέ της Τότεναμ, με τον Γάλλο μέσο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Στην προσπάθεια απόκτησής του, σύμμαχος μπορεί να είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθώς γνωρίζει πως δεν θα είναι στα βασικά πλάνα του Νούνο, στην Τότεναμ που θέλει να χτίσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν έχει την δυνατότητα να διαπραγματευτεί το ποσό που θα θέλουν οι Spurs και για αυτό έχει βάλει στο παιχνίδι και το ενδεχόμενο ανταλλαγής μεταξύ του Γάλλου και του Μίραλεμ Πιάνιτς.

Με αυτό το τρόπο θα μπορέσει και να γλιτώσει ένα από τα βασικά «βαρίδια» που υπάρχουν στο μισθολόγιό της και να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα ταιριάζει καλύτερα στα αγωνιστικά πλάνα του Κούμαν.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024