Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Φωκάς - Εξιτήριο για τον ηθοποιό από το νοσοκομείο της Κορίνθου

Σπύρος Φωκάς – Εξιτήριο για τον ηθοποιό από το νοσοκομείο της Κορίνθου

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στην Κόρινθο πήρε το απόγευμα της Παρασκευής (20/8) ο Σπύρος Φωκάς. Ο ηθοποιός έφτασε με ασθενοφόρο στο σπίτι του στο Καλαμάκι όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε κοπεί το ρεύμα από τον ΔΕΔΔΗΕ λόγω μεγάλων οφειλών. Σύμφωνα με φίλο του καταστράφηκαν φάρμακα που βρίσκονταν στο ψυγείο.

Έτσι, ο Σπύρος Φωκάς επέστρεψε ξανά στο νοσοκομείο. Πηγές της ΔΕΗ ανέφεραν πως η επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι του θα γίνει άμεσα έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είχε επιδεινωθεί και γι’ αυτό είχε εισαχθεί ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Νωρίτερα είχε νοσηλευτεί για 28 μέρες και στο Λαϊκό νοσοκομείο. Άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον έχει κάνει λόγο για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η σύζυγός του Λίλιαν και ο αδελφικός του φίλος Θοδωρής Σεργιάδης είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του και παλεύουν με κάθε τρόπο για να έχει μία αξιοπρεπή καθημερινότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη, ο ηθοποιός χρειάζεται ένα ειδικό κρεβάτι, αναπηρική καρέκλα και στρώμα. Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύτιμη και έπειτα από κινητοποίηση βρέθηκε.

«Η κατάσταση είναι δραματική»

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού έχει κάνει λόγο για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Καταρχήν η κατάσταση του Σπύρου Φωκά είναι μία σύνταξη τιμητική, 600 ευρώ, από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ήταν 28 μέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Η κατάσταση είναι δραματική.

Το βασικότερο απ’ όλα είναι να βρεθεί κάποια γυναίκα που να μπορεί να βοηθάει, να είναι επαγγελματίας και να πληρώνεται γιατί δεν θα μπορέσει αλλιώς. Η Λίλιαν δεν μπορεί μόνη της να τα καταφέρει. Μοιάζει σαν κοντέινερ το σπίτι. Η βοήθεια πρέπει να είναι γενικά οικονομική ώστε όση ζωή έχει, να είναι αξιοπρεπής.

Πρέπει να βρεθεί και ειδικό κρεβάτι ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα του Σπύρου. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Ο Σπύρος δεν πρόκειται να επανέλθει στην παλιότερη κατάσταση. Θέλω να γίνει μία συντονισμένη κίνηση για να βρεθούν κάποιες λύσεις».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024