Είναι γεγονός. Η Αντζελίνα Τζολί έχει πλέον επίσημο λογαριασμό στο Instagram. Την ακολουθούν πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες και αφορμή της δημιουργίας του account είναι οι εξελίξεις στην Παλαιστίνη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να μιλήσει για την αναταραχή στο Αφγανιστάν και τις γυναίκες και τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Όπως αναφέρει στην πρώτη της ανάρτηση: «Αυτή είναι μια επιστολή που έλαβα από μια έφηβη στο Αφγανιστάν. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Έτσι ήρθα στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα».

Τα λόγια αυτά συνοδεύει με μια φωτογραφία του χειρόγραφου σημειώματος της έφηβης

Ο λόγος που έφτιαξε το δικό της προφίλ

Μια πηγή κοντά στη Τζολί ανέφερε στο PEOPLE ότι η μητέρα έξι παιδιών ένιωσε ότι ήταν καιρός να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. «Η Αντζελίνα ένιωσε αναγκασμένη να συμμετάσχει σε μια στιγμή που γυναίκες και νέοι στο Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητα να επικοινωνούν στα κοινωνικά μέσα και να εκφράζονται ελεύθερα. Από τη δική της οπτική, αν είναι σε θέση να συμμετάσχει στην προσπάθεια να ενισχύσει τις φωνές τους, τότε θεωρεί πως είναι ένας αρκετός λόγος για να συμμετάσχει και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της», λέει η πηγή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο