Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί: Οργιάζουν οι φήμες για σχέση με διάσημο τραγουδιστή - Είναι 15 χρόνια νεότερός της

Αντζελίνα Τζολί: Οργιάζουν οι φήμες για σχέση με διάσημο τραγουδιστή – Είναι 15 χρόνια νεότερός της

Τελικά λέτε να είναι όντως ζευγάρι;

Φαίνεται πως η Αντζελίνα Τζολί απολαμβάνει πλέον τη ζωή της ως single – ή ίσως χαίρεται την αρχή μιας σχέσης.

Λίγο καιρό πριν, η Αντζελίνα Τζολί εθεάθη στο σπίτι του πρώην συζύγου της, Τζόνι Λι Μίλερ. Και πάνω που όλοι είχαν αρχίσει να λένε ότι μια νέα επανασύνδεση είναι στα σκαριά… η διάσημη ηθοποιός μάς την έσκασε.

Τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει «φωτιά» τα ξένα media με την είδηση ότι ένα νέο ειδύλλιο έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον TheWeeknd. Οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από το celebrity hotspot Giorgio Baldi στο Los Angeles την Τετάρτη το βράδυ.

Οι δυο τους έμειναν για πολλές ώρες στο Ιταλικό εστιατόριο με πολλούς να πιστεύουν ότι θα επιλέξουν να φύγουν χώρια για να μην τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί. Να που, όμως, The Weeknd και Αντζελίνα Τζολί έφυγαν μαζί. Η παρακάτω φωτογραφία το αποδεικνύει.

Σήμερα όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood με ελάχιστους να είναι πιο επιφυλακτικοί και να υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό η Αντζελίνα και ο TheWeeknd να συναντήθηκαν για επαγγελματικούς λόγους.

Κι αυτό, γιατί ο 31χρονος τραγουδιστής θέλει να επεκταθεί επαγγελματικά και στο Hollywood.

«Δεν προσπαθούν να κρύψουν το ραντεβού τους», είπε πηγή από το περιβάλλον του TheWeeknd στην PageSix. «Εκείνος έχει εστιάσει την προσοχή του στις ταινίες. Αυτήν τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά της HBO».

Ο Tesfaye (aka TheWeeknd), που είχε έναν κομβικό ρόλο στο «Uncut Gems» και έγραψε ένα επεισόδιο του «American Dad» πέρσι- πρόκειται να αναλάβει το σενάριο και να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της HBO, «The Idol»

Το σενάριο αφορά μια τραγουδίστρια της pop μουσικής, που τα μπλέκει με τον ιδιοκτήτη ενός club στο Los Angeles, ο οποίος τυγχάνει να είναι ηγέτης αίρεσης.

Την ίδια ώρα ο τραγουδιστής λέγεται ότι βγαίνει ερωτικά ραντεβού με την Αντζελίνα Τζολί με την οποία έχει 15 χρόνια διαφορά ηλικίας. Μην ξεχνάς ότι η Αντζελίνα τον Ιούνιο έγινε 46 ετών, ενώ ο The Weeknd είναι 31 ετών.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024