Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φθιώτιδα - Γύρισαν στο σπίτι και βρήκαν μέσα τους διαρρήκτες μέρα μεσημέρι

Φθιώτιδα – Γύρισαν στο σπίτι και βρήκαν μέσα τους διαρρήκτες μέρα μεσημέρι

Το περιστατικό έγινε στις Ράχες στη Φθιώτιδα. Πώς αντέδρασαν οι ένοικοι όταν είδαν τους δράστες.

Παραθεριστές στη Φθιώτιδα υπέστησαν σοκ όταν μέρα μεσημέρι ανακάλυψαν διαρρήκτες μέσα στο σπίτι τους στην παραλία Ραχών αφού είχαν γυρίσει από την πλαζ.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το μεσημέρι της Παρασκευής μια οικογένεια επέστρεφε από το μπάνιο της στο διαμέρισμα που έχει νοικιάσει στον οικισμό στην παραλία Ραχών. Φτάνοντας στην πυλωτή σταμάτησαν να μιλήσουν με άλλους ενοίκους του συγκροτήματος που εκείνη την ώρα έτρωγαν στην αυλή.

Μόλις τους αποχαιρέτησαν και ξεκίνησαν να μπουν στο διαμέρισμα, είδαν ξαφνικά έναν νεαρό να πηδά από το μπαλκόνι και πριν συνέλθουν από το πρώτο σοκ ένας ακόμη ξεπρόβαλε από την άλλη βεράντα, ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο πήδηξε και αυτός στην αυλή και άρχισε να τρέχει.

«Έπεσε» κυνηγητό

Οι παραθεριστές τους κυνήγησαν για αρκετά λεπτά, αλλά τελικά τους έχασαν μέσα στα χωράφια με τις ελιές, όπου διέφυγαν οι διαρρήκτες. Ο ένας μάλιστα την ώρα της καταδίωξης «ξεφορτώθηκε» και ένα Power Bank, που είχε κλέψει από το ένα διαμέρισμα.

Όπως είπε στο LamiaReport, ο ένας από τους ανθρώπους που είδαν ξαφνικά τους διαρρήκτες, τα δύο άτομα είχαν κάνει άνω-κάτω και τα τέσσερα διαμερίσματα του συγκροτήματος και αφαίρεσαν ότι βρήκαν από χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.

Οι κάτοικοι, μόνιμοι και παραθεριστές, έχουν χάσει τον ύπνο τους με τους διαρρήκτες, αφού τα κρούσματα είναι απανωτά και φυσικά ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, αφού είτε είναι νύχτα, είτε μέρα οι διαρρήκτες μπουκάρουν στα σπίτια με τον κίνδυνο πολλές φορές να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες, με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024