Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Θετικός στον κοροναϊό ο Πούλισικ

Τσέλσι – Θετικός στον κοροναϊό ο Πούλισικ

Ο Κρίστιαν Πούλισικ διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό και δεν θα είναι στη διάθεση του Τόμας Τούχελ για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Άρσεναλ.

Ο Κρίστιαν Πούλισικ βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και θα απουσιάσει από την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Emirates», όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ.

Ερωτηθείς γιατί ο Αμερικανός μέσος δεν προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: «Για τον Κρίστιαν είναι εύκολο να το εξηγήσω, είχε ένα θετικό τεστ. Δεν προπονείται ούτε είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι».

Στο μεταξύ, ο Τούχελ φάνηκε αισιόδοξος για τη διαθεσιμότητα των Χακίμ Ζιγέτς και Ενγκολό Καντέ, λέγοντας ότι οι δύο παίκτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην προπόνηση και πως «μια πιο δυνατή» προπόνηση το Σάββατο θα κρίνει εάν θα δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Στον αγώνα αναμένεται να παίξει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, ο Ρομέλου Λουκάκου.

«Μας μένει άλλη μια προπόνηση, αλλά η εβδομάδα ήταν βαρύ φορτίο για τον Λουκάκου, επειδή ήταν στο γκρουπ με τους άλλους παίκτες που άρχισαν αργά προπονήσεις… Ελπίζουμε ότι θα είναι στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή και έτσι δείχνουν τα πράγματα» τόνισε ο Τούχελ.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024