
Οι Ρεθυμνιώτες έκαναν το πιο πετυχημένο σποτάκι για τον εμβολιασμό – To 5G, η κυρία Μαρία και ο… Πανταζής
Το χιούμορ αντίδοτο στο φόβο του εμβολιασμού.
Μετά τις εκκλήσεις των ειδικών για καθολικό εμβολιασμό των πολιτών, ένας φαρμακοποιός με υψηλή αίσθηση του χιούμορ βρήκε τη λύση για να πείσει τους ηλικιωμένους: δημιούργησε το ακόλουθο βίντεο όπου διακωμωδεί ένα από τα βασικότερα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών.
Ο Μανώλης Στεφανάκης, σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου, είναι ο δημιουργός πίσω από αυτό το διασκεδαστικό βίντεο.
Και όπως δήλωσε ο ίδιος στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ.
«Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή».
Kαι όπως τόνισε ο κόσμος γελάει, το βίντεο χαρίζει γέλιο και στόχος του είναι να προτρέψει τον κόσμο να εμβολιαστεί.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Στεφανάκης πρωταγωνίστρια είναι η κ. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου. «Το φαρμακείο στην Ελλάδα βρίσκεται παντού και αποτελεί μέλος της πρωτοβάθμιας φροντίδας».

- Πλημμύρισαν οι παραλίες της Αττικής – Στα ύψη το κόστος στις οργανωμένες πλαζ
- Ηράκλειο: Συνελήφθη ο επιχειρηματίας που είχε διαφύγει από τους αστυνομικούς
- Δουδωνής: Ήρθε η ώρα να θεσπίσουμε στο Σύνταγμα την υποχρέωση για προστασία από την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες
- Τσίπρας σε Ράμα: Δε δέχομαι μαθήματα περί αριστεράς – Πατριωτικό καθήκον η στήριξη της μειονότητας
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
- O Τραμπ μίλησε με Νετανιάχου και Χεζμπολάχ και ισχυρίζεται πως πήρε διαβεβαιώσεις για κατάπαυση του πυρός


