
Χίος – Μωράκι 38 ημερών και 12χρονος νοσηλεύονται με κοροναϊό
Ανησυχία υπάρχει στη Χίο, καθώς στο νοσοκομείο βρίσκεται βρέφος λίγο πάνω από ενός μήνα, αλλά και 12χρονος μαθητής λόγω Covid-19.
Μετά το μωράκι 35 ημερών που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη, τώρα άλλο ένα βρέφος δίνει τη μάχη του με τον κοροναϊό, αυτή τη φορά στη Χίο. Σε νοσοκομείο του νησιού, νοσηλεύεται και 12χρονος μαθητής.
Πιο συγκεκριμένα, στους 15 νοσηλευόμενους στη μονάδα Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, προστέθηκαν χθες Τετάρτη 18 Αυγούστου, το βρέφος 38 ημερών και ο 12χρονος που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πιθανότατα τα δύο παιδιά θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο των Αθηνών, αφού έχει υποβληθεί στο ΕΚΑΒ αίτημα για αεροδιακομιδή.
Δύο ηλικιωμένοι κατέληξαν στη Χίο
Εν τω μεταξύ, τις δύο προηγούμενες μέρες, κατέληξαν δύο ηλικιωμένοι που νοσηλεύονταν στη μονάδα Covid του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου, ανεβάζοντας στα 23 τα θύματα λόγω κοροναϊού στο νησί.
Σε ό, τι αφορά τις Οινούσσες, χθες βγήκαν αρνητικά όλα τα rapid tests. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ, μετά τη διενέργεια και μοριακών τεστ σε όσους είχαν βγει θετικοί με rapid test, από το περασμένο Σάββατο στις Οινούσσες έχουν 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αναφορικά με τον Νομό Χίου χθες, 18 Αυγούστου, καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα.
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας
- Airbnb: Έρχονται ραβασάκια της Eφορίας για αδήλωτα εισοδήματα
- Fight for Glory 4: Άγριο νοκ-άουτ σε αγώνα πυγμαχίας στο Γαλάτσι – «Εκτοξεύτηκε» έξω από τα σχοινιά (vid)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται οι 17 συλληφθέντες από τη Βόρεια Ελλάδα
- «Μια γυναίκα που είναι εύκολο να αγαπήσεις» – Ο Κιάνου Ριβς μιλά για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Γκραντ
- Θεσσαλονίκη: Τσουχτερό πρόστιμο σε 49χρονη που είχε γάτες δεμένες με σχοινί στο μπαλκόνι της


