Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φίλιππος Μίσσας πηγαίνει στην Σύρο για να είναι κοντά στην Αθήνα αν πάθει κρίσεις πανικού

Ο Φίλιππος Μίσσας πηγαίνει στην Σύρο για να είναι κοντά στην Αθήνα αν πάθει κρίσεις πανικού

Ο ταλαντούχος στιλίστας με το καυστικό του χιούμορ αποκάλυψε πως αγαπάει την Σύρο για πέντε «ανορθόδοξους» λόγους

Ο στιλίστας, Φίλιππος Μίσσας, εκτός από την μόδα αγαπάει πολύ και τις καλοκαιρινές διακοπές. Το αγαπημένο του νησί είναι η Σύρος για όλους τους σωστούς και λάθος λόγους. Ένα νησί μοναδικό και ιδιαίτερο, όπως ακριβώς και εκείνος.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως αγαπάει την Σύρο για πέντε λόγους:

Το Κομίτο, το ηλιοβασίλεμα

Η αγαπημένη του παραλία είναι η Παραλία Κόμιτο , εκεί που βλέπεις τον ήλιο να βουτάει στη θάλασσα στο ηλιοβασίλεμα και όλα είναι πανέμορφα.

Το Κόμητο είναι μια όμορφη παραλία στα νοτιοδυτικά της Σύρου στον δρόμο προς Ποσειδωνία που επιλέγουν οι ταξιδιώτες για τη χρυσή άμμο, τα κρυστάλλινα νερά, τις ψάθινες ομπρέλες και το beach bar που προφέρουν μια ανάσα δροσιάς στους λουόμενους. Μόλις 1 χλμ. από την Ποσειδωνία και 15 χλμ. από την Ερμούπολη, η παραλία Κόμητο αποτελεί αγαπημένο προορισμό για όσους αναζητούν μια όαση χαλάρωσης και ηρεμίας για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Εκπληκτική κυκλαδίτικη παραλία με αρμυρίκια, υπέροχη άμμο και γαλαζοπράσινα νερά!!

Η Κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου

Το νησί συνδυάζει και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα μιας πόλης και τον αέρα των διακοπών.

Η Σύρος είναι ένα νησί με έντονο, κοσμοπολίτικο αέρα. Η αρχοντιά της που είναι απλόχερη σε όλο το νησί  διακρίνεται από τα επιβλητικά και αγέρωχα νεοκλασικά σπίτια, τα γραφικά σοκάκια, τις δαντελένιες παραλίες, τα πανέμορφα τοπία αλλά και την πλούσια φύση που συντελεί  στην ομορφιά του νησιού και του δίνουν χαρακτήρα ξεχωριστό.

Η Άνω Συρος είναι σαν οποιοδήποτε άλλο κυκλαδίτικο νησί ενώ η Ερμούπολη είναι πολύ πιο «Ναύπλιο».

View this post on Instagram

A post shared by @syros_island

Κοντινές τάσεις φυγής

Η Σύρος είναι ο τέλειος προορισμός για ανθρώπους με τάσεις φυγής σαν εμένα γιατί είναι αρκετά κοντά στην Αθήνα αν πάθω κρίση πανικού να γυρίσω και αρκετά μακριά για να ξεχάσω τα προβλήματα μου.

Σύρος, ένα νησί γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις

Το Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κάθε χρονιά σχεδιάζει ένα πλούσιο, ποιοτικό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, με καλλιτεχνικές δημιουργίες, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για παιδιά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της τέχνης, του πολιτισμού και των γραμμάτων σε μία διαδρομή από την Άνω Σύρο του Ρεμπέτικου ως το Ιστορικό Θέατρο Απόλλων στη νεοκλασική Ερμούπολη και τα γραφικά χωριά του νησιού, όπου κάτοικοι και επισκέπτες θα ζήσουν μια αξέχαστη πολυπολιτισμική εμπειρία.

«Μπράβο Ρούλα»

Το Δημαρχείο της Ερμούπολης που κοσμεί την πλατεία Μιαούλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιβλητικά δημαρχεία της Ελλάδος. Χτίστηκε το 1876 υπό την επίβλεψη του Ερνέστου Τσίλλερ και το κόστος του υπολογίζεται γύρω στις 1.300.000 δρχ. Ένα ποσό υπέρογκο για την εποχή! Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κτίριο με τριώροφη όψη από την πλευρά της πλατείας και διώροφη από την πίσω πλευρά το οποίο φέρει εντυπωσιακές λεπτομέρειες, δύο πτέρυγες με πέντε κατακόρυφους άξονες παραθύρων δεξιά και αριστερά, προεξοχές, πύργους και γενικότερα μια χαρακτηριστική αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από 3 διαφορετικούς ρυθμούς. Ένα πραγματικό κόσμημα που του θυμίζει το…. «Μπράβο Ρούλα».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024