Ο Αιμίλιος Λιάτσος περνάει δύσκολες ώρες, όπως και ολόκληρη η οικογένειά του. Ο γνωστός δημοσιογράφος πενθεί για τον αδερφό του, Σπύρο που είχε περάσει και ο ίδιος από τον χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ έκανε καριέρα ως πιλότος.
Ο Σπύρος Λιάτσος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, γεμίζοντας με θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του.
Ποιος ήταν ο Σπύρος Λιάτσος
Ο Σπύρος Λιάτσος ήταν πατέρας τριών παιδιών, πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας και στα νιάτα του δημοσιογράφος με θητεία στις εφημερίδες «Μεσημβρινή», «Τα Νέα», «Το Βήμα» και «Έθνος», ενώ είχε πάρει μέρος και σε τηλεοπτικές σειρές.
Ως πιλότος υπήρξε από τους καλύτερους και, μάλιστα, πολλοί πολιτικοί από όλα τα κόμματα ήθελαν να «πετούν» μαζί του στα ταξίδια τους, νιώθοντας ασφάλεια, ενώ συμμετείχε και σε πολλές ανθρωπιστικές αποστολές στη διάρκεια των πολέμων στη Γιουγκοσλαβία και σε άλλα μέρη του κόσμου.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής