Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος και θα βρεθεί με διπλό ρόλο στον ΣΚΑΪ την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, η παρουσιάστρια επέλεξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να σχολιάσει τη νέα δημοσίευση του δημοσιογράφου. Σε αυτήν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέβασε μια σέλφι φωτογραφία από τα στούντιο Άλφα και το κανάλι του Φαλήρου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η «καλή επιτυχία» από την Κατερίνα Καινούργιου πηγαίνει στον πρώην συνεργάτη της, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τόσο για το νέο κύκλο του «Big Brother» όσο και την εβδομαδιαία εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ.
Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε με ενθουσιασμό, λοιπόν, πως «μου λείπεις ήδη! Να σκίσετε». Με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκρίθηκε ως εξής: «Κορίτσι μου γλυκό και εμένα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.