Η Τουρκία βρίσκεται σε συνομιλίες με όλες τις πλευρές στο Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένων των Ταλιμπάν και «διαβάζει» τα μηνύματα των ισλαμιστών μαχητών από τότε που ανέλαβαν τον έλεγχο της χώρας, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Τι θα γίνει με τον έλεγχο του αεροδρομίου
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Αμμάν, ο Τσαβούσογλου είπε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλους συμμάχους για την ασφάλεια του αεροδρομίου της Καμπούλ και τη μετάβαση που πραγματοποιείται στο Αφγανιστάν.
Οι πτήσεις εκκένωσης θα συνεχιστούν καθώς το αεροδρόμιο ήταν ασφαλές, πρόσθεσε ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο της Τουρκίας να αναλάβει τον έλεγχο του αεροδρομίου μετά την αποχώρηση του ΝΑΤΟ, ματαιώθηκε χθες Δευτέρα.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».