Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Borgo Egnazia - Μέσα στο ξενοδοχείο που έκανε το ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων της η Μαντόνα

Borgo Egnazia – Μέσα στο ξενοδοχείο που έκανε το ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων της η Μαντόνα

Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες -κάποιες ιδιαίτερα προκλητικές όπως το συνηθίζει- από τα παιδιά της (ήταν όλα εκεί) αλλά και νεαρό σύντροφό της, τους χορευτές και φίλους της, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Debi Mazar.

Ακόμα πιο όμορφο από ό, τι όταν άνοιξε το 2009 , το ξενοδοχείο Borgo Egnazia στην Απουλία της Ιταλίας είναι ίσως το ομορφότερο ξενοδοχείο στη Μεσόγειο.

Τα φυτά και τα αμπέλια έχουν μεγαλώσει, ο ασβεστόλιθος τούφου έχει μαλακώσει, το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο για τους πιο απαιτητικούς πελάτες και η αίσθηση ότι ολόκληρη η μονάδα είναι ένα γνήσιο χωριό (παρόλο που χτίστηκε εξ ολοκλήρου από το μηδέν) έχει σφραγιστεί.

Είναι απλώς ονειρικό. Τη νύχτα, το δεντρολίβανο, το γιασεμί και το λεμόνι αρωματίζουν τον αέρα και ένας γαλαξίας φαναριών φωτίζει το δρόμο προς το μπαρ.

Το πριβέ πάρτι της Μαντόνα

Η βασίλισσα της ποπ ναύλωσε αεροπλάνο και μετέφερε οικογένεια και φίλους στη γενέτειρά της, την Ιταλία για ένα πάρτι «Mambo italiano» όπως έγραψε.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες -κάποιες ιδιαίτερα προκλητικές όπως το συνηθίζει- από τα παιδιά της (ήταν όλα εκεί) αλλά και νεαρό σύντροφό της, τους χορευτές και φίλους της, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Debi Mazar.

Μάλιστα για χάρη της στήθηκε ένα τεράστιο τραπέζι τουλάχιστον 50 ατόμων στρωμένο αλά Ιταλικά με σεμεδάκια και κόκκινες πιπεριές αλλά και κεριά.

 

Διάσημα πρόσωπα προτιμούν συχνά το Borgo. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα πέντε αστέρων φιλοξένησε το γάμο της Τζέσικα Μπιέλ και του Τζάστιν Τίμπερλεικ το 2012 και φιλοξένησε τους Μάικλ Μπουμπλέ και Ρίτσαρντ Μπράνσον και τις οικογένειές τους. Οι επισκέπτες λατρεύουν τις ιδιωτικές βίλες, εκ των οποίων υπάρχουν 24, οι οποίες διαθέτουν ιδιωτικούς σεφ και ιδιωτικές πισίνες, καθώς και την οικογενειακή ατμόσφαιρα που οι αστέρες προτιμούν.

View this post on Instagram

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Τοπικές γεύσεις με αστέρι Michelin


Τα εστιατόρια, La Frasca και Due Camini (πρόσφατα βραβευμένο με αστέρι Michelin), έχουν έναν smart χαρακτήρα, με τις πιο πολυπόθητες και γουστόζικες παραδοσιακές ιταλικές πιατέλες και πιάτα. Συστατικά κατευθείαν από τα χωράφια που βλέπετε γύρω σας: μπρόκολο, ντομάτες, μελιτζάνες, σερβίρουν παραδοσιακή orecchiette σε σχήμα αυτιού φτιαγμένη με τοπικό αλεύρι, σιμιγδάλι και πολύ καλό ελαιόλαδο.

Το Da Frisella είναι ένα ιδανικό για τα παιδιά, με πολλές επιλογές από μπολ ζυμαρικών με ζωηρά χρώματα και φίνα γεύση.

Σπα και παιδικές δραστηριότητες για όλα τα γούστα

Το σπα είναι ένας σχεδόν επιτύμβιος χώρος, όπου οι θεραπευτές περπατούν ξυπόλυτοι φορώντας χαλαρά και αέρινα ρούχα και φορέματα στα χρώματα της άμμου. Το μασάζ γίνεται με ελαιόλαδο, η περιποίηση προσώπου ξεκινά με φρέσκα φύλλα φασκόμηλου τοποθετημένα πάνω στα μάτια σας. Τίποτα επώνυμο, ή εισαγόμενο, το μέρος είναι γήινο, ριζωμένο, τόσο ξεχωριστό όσο το ίδιο το ξενοδοχείο, με ζεστή ατμόσφαιρα κατά τους πιο κρύους μήνες και ρωμαϊκά λουτρά.

Υπάρχει μια παιδική λέσχη που προσφέρεται όποτε θέλετε, η οποία περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως μαθήματα μαγειρικής (focaccia, ζυμαρικά), μαριονέτες και εκδρομές για να δείτε τα άλογα και τα γαϊδούρια στο αγρόκτημα.

Πώς το μέρος καταφέρνει να είναι τόσο εγγενώς φιλικό προς τα παιδιά, αλλά και τόσο ρομαντικό για τα ζευγάρια είναι ένα επίτευγμα της λαμπρότητας του σχεδιασμού. Άγρια και όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν ο σκληρός ήλιος της Μεσογείου χτυπάει τα ώριμα ασβεστολιθικά κτίρια και τα δίνει φως στις ζωηρές μπουκαμβίλιες είναι ένα μυστήριο. Ακόμη πιο όμορφα τη νύχτα όταν ολόκληρο το μέρος φωτίζεται από φανάρια citronella, καπνίζοντας στον ζεστό αέρα.

Ίσως το Borgo Egnazia να κρύβει μυστικά που πολύ θα θέλαμε να ανακαλύψουμε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024