Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτασε στην Αθήνα ο Ρόνι Λόπες για τον Ολυμπιακό

Έφτασε στην Αθήνα ο Ρόνι Λόπες για τον Ολυμπιακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) ο Ρόνι Λόπες «πάτησε» Αθήνα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη Σεβίλλη στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Ρόνι Λόπες για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) ο Πορτογάλος εξτρέμ έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη Σεβίλλη στους πρωταθλητές Ελλάδος οι οποίοι θα προσθέσουν έτσι ακόμη έναν ποδοσφαιριστή κλάσης στο ρόστερ τους.

Ο 25χρονος άσος θα έχει ρήτρα περίπου στα δέκα εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι και έρχεται στον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά. Ο Λόπες είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε πάρα πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς γι’ αυτό και είχε προσωπική επικοινωνία μαζί του ώστε να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Όπως κι έγινε τελικά.

Πέρσι ο Λόπες αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νις όπου είχε μια γεμάτη σεζόν με 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 5 γκολ με 2 ασίστ. Αγωνίζεται κυρίως στα δύο άκρα αλλά μπορεί κάλλιστα να παίξει και πίσω από τον επιθετικό όντας το ίδιο αποτελεσματικός. Στόχος είναι να πιάσει άμεσα δουλειά και να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Europa League.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024