
Στο Τατζικιστάν διέφυγε ο πρόεδρος του Αφγανιστάν
Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν έφυγε από την χώρα, μετά από όρο των Ταλιμπάν, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για ειρηνική μετάβαση της εξουσίας
Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Ασράφ Γάνι έχει ήδη φύγει από τη χώρα, ανέφερε το απόγευμα της Κυριακής πηγή από την Καμπούλ στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera.
Όπως ανέφερε το ειδησεογραφικό δίκτυο, ο πρόεδρος Γάνι έφυγε με κατεύθυνση προς το γειτονικό Τατζικιστάν.
Η αποχώρηση του Αφγανού προέδρου από την εξουσία ήταν βασικός όρος των Ταλιμπάν για μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς εκπρόσωποι των Ταλιμπάν και της κυβέρνησης ετοιμάζονται για συνομιλίες στην Ντόχα για τη σύσταση μεταβατικής κυβέρνησης σύμφωνα με πηγές και από τις δύο πλευρές.
- Άργος: Επεισόδια στην πορεία για τον 20χρονο Θοδωρή – Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Άλκμααρ (pic)
- Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
- Εθνική Ελλάδας: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο World Cup
- Ηράκλειο: Φωτιά κοντά σε Μπαδιά και Δραπέτι, χωριά του Δήμου Μινώα – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Η Ελλάδα διεκδικεί την ένταξη του Ολύμπου στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO


