Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ διέψευσε σενάριο για μετακόμιση… στην Premier League

Η Ρεάλ διέψευσε σενάριο για μετακόμιση… στην Premier League

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo έκανε λόγο για αποχώρηση της Ρεάλ από τη LaLiga με σκοπό να ενσωματωθεί στην Premier League

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για να διαψεύσει δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo, σύμφωνα με το οποίο ο σύλλογος της Μαδρίτης «μελέτησε την επιλογή» να αποχωρήσει από τη LaLiga για να ενταχθεί στην… Premier League.

«Οι Μαδριλένοι ερευνούν το ενδεχόμενο και αναλύουν τα δεδομένα για μια μετακόμιση στην Premier League. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από εβδομάδες και έχει επιβεβαιωθεί από τη Mundo Deportivo. Η διάθεση του συλλόγου είναι να αλλάξει λίγκα, καθώς έχει κουραστεί από την πολιτική του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Χαβιέ Τέμπας, ενώ συγκεντρώνει πληροφορίες τόσο για την Serie A όσο και για την Bundesliga» ανέφερε το δημοσίευμα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα (Σάββατο) από την εφημερίδα Mundo Deportivo, όπου αναφέρεται ότι ο σύλλογός μας έχει μελετήσει την επιλογή να αποχωρήσει από τη LaLiga για την Premier League, η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να διευκρινίσει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς, εκτός από παράλογες και αδύνατες. Αυτή η πληροφορία έχει ως αποκλειστική πρόθεση να διαταράξει άλλη μια φορά την καθημερινότητα της ομάδας μας, που παίζει τον πρώτο της αγώνα στη LaLiga 2021-2022 με την Αλαβές, το Σάββατο το βράδυ» τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση των Μερένχες.

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο: Ντόμινο Αλλαγών

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024