Κρήτη – Γνωστοί «νταήδες» αυτοί που επιτέθηκαν στους μετανάστες – Πίστευαν ότι δεν θα βγουν ζωντανοί από τα χέρια τους
Φρίκη από τις καταθέσεις για την ρατσιστική επίθεση
Πυροβολούσαν και τους χτυπούσαν με απίστευτο μένος, ακόμα και στο κεφάλι. Οι μετανάστες ούρλιαζαν, προσπαθούσαν να αμυνθούν και να προστατευθούν, όμως εκείνοι, απτόητοι, έσπαγαν, πυροβολούσαν, γρονθοκοπούσαν, κλωτσούσαν, με ειρωνείες και απειλές.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive οι 8 από τους παθόντες Πακιστανούς εργάτες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και πείστηκαν να δώσουν κατάθεση για τα όσα εφιαλτικά βίωσαν το βράδυ της Τετάρτης. Πίστευαν ότι δεν βγουν ζωντανοί από τα χέρια τους. Στην αρχή, κρυβόντουσαν και ήταν λογικό μετά τον τρόμο που έζησαν. Όμως αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να τους βρουν.
Είναι αποφασισμένοι να φθάσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και να παραπεμφθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι δράστες αυτής της κτηνώδους επίθεσης, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη. Ήδη, γνωρίζουν τους περισσότερους και όπως έχει γράψει το Cretalive, ένας εξ αυτών έχει καταδικαστεί για ειδεχθές έγκλημα που αποκαλύπτει βιαιότητα και κυνισμό. Οι Πακιστανοί πείστηκαν να καταθέσουν προανακριτικά όταν ενημερώθηκαν ότι ως θύματα ρατσιστικής βίας προστατεύονται από την απέλαση και αυτό λειτούργησε ως κίνητρο να το πράξουν.
Δυστυχώς, οι ντόπιοι φοβούνται να μιλήσουν επώνυμα καθώς οι βασικοί ύποπτοι αυτής της επίθεσης είναι γνωστοί νταήδες. Η Αστυνομία γνωρίζει ότι από νωρίς που έπιναν στο χωριό, είχαν αρχίσει να πυροβολούν με δύο-τρία πιστόλια. Ξέρει επίσης ότι υπάρχει εμπλοκή και χωριανών καθώς οι τραμπούκοι πήγαν «καρφί» στα σπίτια των μεταναστών.
Αναμένονται άμεσα εξελίξεις και πιθανότατα έκδοση ενταλμάτων.
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442