
Φωτιά στην Ηλεία – «Καιγόμαστε βοήθεια ρε!!!» – Η παιδική ζωγραφιά που συγκινεί
Ο τρόμος και η απόγνωση της πύρινης λαίλαπας, μέσα από τη ζωγραφιά ενός μικρού κοριτσιού που είδε τον τόπο της να καίγεται
Μια αθώα παιδική ψυχή, που έζησε τον τρόμο των πυρκαγιών στις Πεύκες Ολυμπίας του νομού Ηλείας, αποτύπωσε με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο εκείνες τις στιγμές, αλλά και την καταστροφή των σπιτιών και της περιουσίας δικών της ανθρώπων.
«Καιγόμαστε βοήθεια ρεε!!!», οι λέξεις απόγνωσης του μικρού κοριτσιού, που αποτυπώνει στη ζωγραφιά της τόσο τη χαρά και την αγάπη για το δάσος πριν καεί, όσο και τη λύπη και τον φόβο μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας.
Ήταν μια στιγμή έντονης συγκίνησης για όλους, για τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια και την περιουσία τους, αλλά και για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, που περιόδευε στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας και στην οποία προσφέρθηκε η ζωγραφιά του παιδιού.
Σύμφωνα με δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, η κυρία Γεννηματά δάκρυσε όταν πήρε τη ζωγραφιά από το μικρό κορίτσι.
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά


