Η συγκινητική εξομολόγηση της Νάσιας Κονιτοπούλου για τον εφιάλτη που έζησε με τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη.
Η ίδια αναφέρει πώς όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, βρισκόταν στο σπίτι της και προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, ενώ με πικρία αποκάλυψε ότι από την οικογένειά της δεν επικοινώνησε κανείς μαζί της, παρά μόνο ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος.
«Ξέσπασε η φωτιά και προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου»
«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και κυρίως τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Το σπίτι μου είναι στη Βαρυμπόμπη, δόξα τον Θεό δεν το χάσαμε αν και έφτασε πάρα πολύ κοντά η φωτιά. Δηλαδή απέναντι μου είχε δέντρα τα οποία κάηκαν. Έφυγα δυο φορές από το σπίτι. Την πρώτη έλειψα δυο βράδια, με φιλοξένησε η φίλη μου και τραγουδίστρια Κωνσταντίνα και την ευχαριστώ και δημόσια πάρα πολύ»
«Ξέσπασε η φωτιά και προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Πήρα τα δυο σκυλάκια μου και έφυγα από το σπίτι» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, το πρώτο βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Φοβόμουν πολύ μην αρπάξει πάλι φωτιά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.