Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν δύο φωτιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στη Μέση Κέρκυρα, στις περιοχές Κατακαλού και στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.
Οι φωτιές ξέσπασαν γύρω στις 5.00 το απόγευμα, σε καλαμιές και σε χορτολιβαδικές εκτάσεις αντίστοιχα, ενώ άμεσα στα σημεία έσπευσαν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις. Στην επιχείρηση περιορισμού και κατάσβεσης των δύο φωτιών, συνέβαλαν από αέρος και τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου πετζετέλ, που βρίσκονται στο νησί καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).