Απελπισμένοι είναι κάτοικοι της σε Διαβολίτσι και στο Καρνάσι καθώς το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στην περιοχή της Μεσσηνίας, άφησε πίσω του τεράστιες ζημιές σε αγροτοδασικές περιοχές με τους πολίτες να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα και να αναζητούν άμεσες λύσεις από την Πολιτεία που φαίνεται να κωφεύει.
Το ρεπορτάζ του Ionian Channel στα χωριά Διαβολίτσι και Καρνάσι Μεσσηνίας, αποδεικνύει το μέγεθος της καταστροφής. Οι κάτοικοι εκπέμπουν SOS ζητώντας λύσεις από την Πολιτεία στα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά από το πέρασμα της φωτιάς.
«Ήμασταν στο έλεος του θεού. Δεν υπήρχε βοήθεια. Ήταν πολύ λίγη η δύναμη της Πυροσβεστικής και δεν φταίνε σε αυτό οι Πυροσβέστες, γιατί έχουν ακουστεί γι’ αυτό πάρα πολλά. Εμείς στηρίζουμε τους πυροσβέστες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους πυροσβέστες, στους εθελοντές, σε όλους τους κατοίκους που βοήθησαν εδώ με τα τρακτέρ… κι αν δεν ήταν κι αυτοί θα είχαν χαθεί κι ακόμη περισσότερα κτήματα, στάβλοι, ακόμα και σπίτια» κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής.
Άλλος κάτοικος κατήγγειλε ότι η Αστυνομία δεν τον άφησε να πάει στο στάβλο του να γλιτώσει τα ζώα του.
«Μπορεί να μην είχαμε θύματα τώρα αλλά θα έχουμε από τις πλημμύρες. Κάηκε όλο το βουνό, θα πνιγούμε» δήλωσε απελπισμένα μία κάτοικος η οποία απεύθυνε έκκληση για νερά και ζωοτροφές, καθώς όπως σημείωσε υπάρχει μεγάλη ανάγκη.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα