Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιές στη Μεσσηνία - «Ήμασταν στο έλεος του Θεού, δεν υπήρχε βοήθεια» – Απελπισμένοι οι κάτοικοι σε Διαβολίτσι και Καρνάσι

Φωτιές στη Μεσσηνία – «Ήμασταν στο έλεος του Θεού, δεν υπήρχε βοήθεια» – Απελπισμένοι οι κάτοικοι σε Διαβολίτσι και Καρνάσι

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους σε Διαβολίτσι και Καρνάσι.

Απελπισμένοι είναι κάτοικοι της σε Διαβολίτσι και στο Καρνάσι καθώς το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στην περιοχή της Μεσσηνίας, άφησε πίσω του τεράστιες ζημιές σε αγροτοδασικές περιοχές με τους πολίτες να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα και να αναζητούν άμεσες λύσεις από την Πολιτεία που φαίνεται να κωφεύει.

Το ρεπορτάζ του Ionian Channel στα χωριά Διαβολίτσι και Καρνάσι Μεσσηνίας, αποδεικνύει το μέγεθος της καταστροφής. Οι κάτοικοι εκπέμπουν SOS ζητώντας λύσεις από την Πολιτεία στα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά από το πέρασμα της φωτιάς.

«Ήμασταν στο έλεος του θεού. Δεν υπήρχε βοήθεια. Ήταν πολύ λίγη η δύναμη της Πυροσβεστικής και δεν φταίνε σε αυτό οι Πυροσβέστες, γιατί έχουν ακουστεί γι’ αυτό πάρα πολλά. Εμείς στηρίζουμε τους πυροσβέστες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους πυροσβέστες, στους εθελοντές, σε όλους τους κατοίκους που βοήθησαν εδώ με τα τρακτέρ… κι αν δεν ήταν κι αυτοί θα είχαν χαθεί κι ακόμη περισσότερα κτήματα, στάβλοι, ακόμα και σπίτια» κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής.

Άλλος κάτοικος κατήγγειλε ότι η Αστυνομία δεν τον άφησε να πάει στο στάβλο του να γλιτώσει τα ζώα του.

«Μπορεί να μην είχαμε θύματα τώρα αλλά θα έχουμε από τις πλημμύρες. Κάηκε όλο το βουνό, θα πνιγούμε» δήλωσε απελπισμένα μία κάτοικος η οποία  απεύθυνε έκκληση για νερά και ζωοτροφές, καθώς όπως σημείωσε υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024