Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΒΕΑ – Έκτακτο βοήθημα στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις φωτιές

ΕΒΕΑ – Έκτακτο βοήθημα στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις φωτιές

Πού μπορούν να επικοινωνούν οι επιχειρήσεις

Τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος για τις επιχειρήσεις – μέλη του που επλήγησαν αποφάσισε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο προεδρεύων και Α΄ αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Συγγελίδης, η διοικητική επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΑ εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική που έχει προξενήσει τεράστια οικολογική καταστροφή και ανυπολόγιστες ζημιές σε οικίες και επιχειρήσεις.

Στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Το ΕΒΕΑ στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου Κωνσταντίνου Μίχαλου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, για να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις – μέλη του που επλήγησαν αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: Νο 040/015702-35) με επωνυμία «ΕΒΕΑ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» από τον Ιούλιο του 2018 μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του ΕΒΕΑ καλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα Οργάνων Διοίκησης τηλ. 210-3622158 προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και να ταυτοποιηθούν μέσω ΓΕΜΗ για να λάβουν την έκτακτη βοήθεια που προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024