Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιές στην Ελλάδα - Δεύτερο Beriev από τη Ρωσία ζήτησε ο Δένδιας

Φωτιές στην Ελλάδα – Δεύτερο Beriev από τη Ρωσία ζήτησε ο Δένδιας

Πολλές είναι οι χώρες που έχουν στείλει βοήθεια στην Ελλάδα για τις φωτιές, ενώ ο Νίκος Δένδιας είχε συνομιλία με τον Ρώσο ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ. Τι του ζήτησε.

Ο Νίκος Δένδιας επικοινώνησε με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ σε σχέση με τις φωτιές στην Ελλάδα. Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο υπουργός Εξωτερικών με τον Ρώσο ομόλογό του ζητήθηκε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να σταλεί ένα ακόμα Beriev BE-200 για να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Η ενημέρωση από τον Νίκο Δένδια

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Δένδιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα εκτεταμένη τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό μου S.Lavrov νωρίτερα σήμερα. Συζητήθηκε η καταπολέμηση των πυρκαγιών και ζητήθηκε να εξεταστεί η δυνατότητα να αποσταλεί ακόμα ένα Beriev BE-200 προκειμένου να συνδράμει. Επίσης εξετάστηκαν οι δυνατότητες εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων και στο πλαίσιο αυτό έγινε ανταλλαγή απόψεων για προσεχείς επισκέψεις το φθινόπωρο. Συζητήθηκαν επίσης οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας και η δυνατότητα συνεργασίας σε θέματα πολιτικής προστασίας».

Να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι της Εύβοιας τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα social media ζητούν να ενισχυθούν οι εναέριες δυνάμεις στην περιοχή.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024