Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Η μητέρα μου δεν έχει ιδέα από τηλεόραση, επηρεάστηκε»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Η μητέρα μου δεν έχει ιδέα από τηλεόραση, επηρεάστηκε»

Η πρώην παίκτρια του Survivor παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη στάση της μητέρας της όσο αυτή ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Στις οικογένειές τους και στον τρόπο που αντιμετώπισαν τα Μέσα, όσοι εκείνοι βρίσκονταν στο ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του Survivor και η φιναλίστ, είναι αχώριστοι μετά το παιχνίδι. Ταξιδεύουν μαζί, κάνουν βόλτες, βγαίνουν με φίλους και… δίνουν κοινές συνεντεύξεις. Συγκεκριμένα, μίλησαν στο περιοδικό «Hello» και ανάμεσα στα ερωτήματα που κλήθηκαν να απαντήσουν υπήρχαν και αυτά που αφορούσαν στις οικογένειές τους και το πώς αντιμετώπισαν τα Μέσα, όταν εκείνοι βρίσκονταν στο Survivor.

Θεωρείτε ότι οι οικογένειές σας εκτέθηκαν;

Σάκης Κατσούλης: Είμαι ικανοποιημένος από την στάση της οικογένειάς μου. Η μόνη που μίλησε σε κάμερα είναι αδελφή μου, ελάχιστες φορές. Ξέρω όλα όσα έχουν ακουστεί για τα social media αλλά την έχω ρωτήσει και μου είπαν ότι φτιάχτηκαν πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομά της.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η μητέρα μου δεν έχει ιδέα από τηλεόραση, όπως δεν είχα κι εγώ. Μπήκα στο παιχνίδι χωρίς να ξέρω τίποτα για κάμερες, κανάλια και δημοσιογράφους, οπότε δεν της είπα ποτέ κάτι. Δεν φανταζόμουν άλλωστε ότι θα την πλησίαζαν για να μιλήσει σε κάμερα. Λόγω της απειρίας της επηρεάστηκε κι είπε όσα είπε.

Σάκης Κατσούλης: Δεν υπάρχει καμία κακία ή πικρία από πλευράς μου. Ήταν η αντίδραση μιας μητέρας που έχει πλήρη άγνοια από κάμερες.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024