Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Εύβοια -Έστησε σινεμά στη Νότια Εύβοια για τους πληγέντες του νησιού

Φωτιά στην Εύβοια -Έστησε σινεμά στη Νότια Εύβοια για τους πληγέντες του νησιού

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης έστησε ένα θερινό σινεμά και το βράδυ της Κυριακής οργάνωσε «προβολή αλληλεγγύης», ώστε τα έσοδα να διατεθούν για τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας.

Μήνυμα αλληλεγγύης στέλνει η νότια Εύβοια στο βόρειο κομμάτι του νησιού που εξακολουθεί να καίγεται για έβδομη συνεχόμενη μέρα.

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης  έστησε ένα θερινό σινεμά και το βράδυ της Κυριακής οργάνωσε «προβολή αλληλεγγύης», ώστε τα έσοδα να διατεθούν για τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας.

«Η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια και χίλια ευρώ από το αυτοδιαχειριζόμενο σινεμά «Φυσάει Κόντρα» στο Πόρτο Μπούφαλο. Η αλληλεγγύη θα νικήσει. Δύναμη και κουράγιο αδέρφια» έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης στο facebook του για την όμορφη πρωτοβουλία αλληλεγγύης, όπου είχε συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ για όσους έχουν ανάγκη.

«Χρωστάω στη μάνα μου πάρα πολλά. Το πιο σημαντικό που μου έμαθε ήταν η φράση της «τα έργα μετράνε όχι τα λόγια». Την ευγνωμονώ γι’ αυτό» έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης στην πρόσκληση του.

«Ένα ακόμα όνειρό μου πραγματοποιείται. Σας περιμένουμε στις 9 το βράδυ στο θερινό σινεμά στο Πόρτο Μπούφαλο της Νότιας Εύβοιας. Θα έχει συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας της Βόρειας Εύβοιας. Το σινεμά το κάνω δωρεά στο σύλλογο του Πόρτο Μπουφάλου συναισθανόμενος την ανάγκη για αυτοοργάνωση. Θα αποτελέσει μια πηγή εσόδων για το ξεχασμένο από την πολιτεία χωριουδάκι μας, ως το μοναδικό θερινό σινεμά στην Εύβοια. Δεν το γράφω για να πάρω εύσημα, το αναφέρω μονάχα για να αποτελέσει παράδειγμα ότι στη ζωή οφείλουμε να δίνουμε πίσω, κάτι από αυτό που παίρνουμε. Ήθελα να ονομάσω το σινεμά “Cine Silencio” ως αναφορά στο Evia Silence και στην ταινία του David Lynch, «Mulholland Drive” αλλά η γυναίκα μου επέμενε να το ονομάσουμε «Φυσάει Κόντρα».

Sports in

Mε αυξημένα μέτρα ασφάλειας και σύστημα anti-drone η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι (pics)

Το in.gr βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία και καταγράφει όσα έγιναν στην Επίσημη Πρόβα για την Τελετή Αφής και όσα προγραμματίζονται για την Τελετή της Τρίτης 16 Απριλίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024