Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Σταυρακέλλη - «Κοιτάω την μικρή βαλιτσούλα που έφτιαξα όταν καιγόταν ο Άγιος Στέφανος»

Μαίρη Σταυρακέλλη – «Κοιτάω την μικρή βαλιτσούλα που έφτιαξα όταν καιγόταν ο Άγιος Στέφανος»

Η Μαίρη Σταυρακέλλη συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά "Το καρέ της Ντάμας" και υπήρξε πολύ καλή φίλη με την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, που έχασε τη ζωή της στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη μίλησε για την προσωπική της εμπειρία με τον πύρινο εφιάλτη που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Όπως υποστηρίζει μόλις οι φλόγες άρχισαν να πλησιάζουν έφτιαξε μια μικρή βαλίτσα με είδη πρώτης ανάγκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαίρη Σταυρακέλλη συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Το καρέ της Ντάμας» και υπήρξε πολύ καλή φίλη με την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, που έχασε τη ζωή της στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018.

Με μια φωτογραφία που οι πύρινες γλώσσες ξεπηδούν πολλά μέτρα πάνω από τα δέντρα η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως μπορεί ο κίνδυνος από την περιοχή να ξέφυγε, ωστόσο δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνες τις στιγμές. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της έγραψε: «Ποτέ δεν ζήλεψα τα μεγάλα σπίτια. Ζήλεψα τα μεγάλα παράθυρα. Να κρύβομαι στον μυστικό μου κήπο ν ακούω τα πουλιά και να μυρίζω την Άνοιξη. Το αυτονόητο που μοιάζει πολυτέλεια…Και βρέθηκα στα Βόρεια. Ετσι πέρασα πολλά και πολύ δύσκολα.. Να κοιτάω την θάλασσα από πράσινο…Τώρα γράφω και κοιτάω την μικρή βαλιτσουλα με είδη πρώτης ανάγκης που έφτιαξα όταν καιγόταν ο Άγιος Στέφανος…Είναι ακόμα πίσω από την πόρτα. Δεν μπορώ..δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ .Και εγώ είμαι από αυτούς που αυτή την φορά έχασα μόνο τον ύπνο μου…»

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024