Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον χειριστή του «PZL» που έπεσε στη Ζάκυνθο
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον χειριστή του πυροσβεστικού αεροσκάφους «PZL» που έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Ζάκυνθο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον χειριστή του πυροσβεστικού αεροσκάφους «PZL» που έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Ζάκυνθο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον χειριστή Βασίλη Κυμπαλέξη, ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός από το μικρό αεροσκάφος, που έπεσε με χαμηλή ταχύτητα σε δέντρα, ενώ πραγματοποιούσε πυρόσβεση σε περιοχές της Ζακύνθου.
Ο χειριστής ήταν καλά στην υγεία του μετά το ατύχημα, ωστόσο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα.
Το αεροσκάφος ανήκε στο κλιμάκιο της 359 Μοίρας Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών στην Κεφαλονιά, ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442