Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτσετίνο – «Ο Μέσι είναι ένας από τους στόχους μας»

Ποτσετίνο – «Ο Μέσι είναι ένας από τους στόχους μας»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως η διοίκηση κοιτάει τις καλύτερες περιπτώσεις που υπάρχουν στην αγορά

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί το μήλο της έριδος για όσες ομάδες έχουν την οικονομικά δυνατότητα να τον αποκτήσουν. Ανάμεσα τους φυσικά και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον σύλλογο από την Πόλη του Φωτός να έχει εκφράσει την επιθυμία της να κάνει δικό της τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για το καυτό θέμα αναφορικά με τον επόμενο σταθμό του Μέσι, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για το ενδιαφέρον των Παριζιάνων.

Η Παρί ξεκίνησε άσχημα την νέα σεζόν, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Λιλ στον τελικό του Γαλλικού Σούπερ Καπ, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ομάδα του Ποτσετίνο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τρουά (7/8, 22:00).

Ο συμπατριώτης του Μέσι, ανέφερε για το ζήτημα στην συνέντευξη τύπου: «Γνωρίζουμε τι συνέβη χθες (05/08) με τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς πρωταθλήματος με την Τρουά. Ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο δουλεύουν για την ενίσχυση του ρόστερ. Aν έρθει ο Μέσι στην ομάδα αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Μπαπέ. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Μέσι στο τηλέφωνο πάντως. Βλέπουμε και αναλύουμε όλες τις πιθανότητες στην αγορά και ο Μέσι είναι μία από αυτές. Αν υπάρχει κάποια εξέλιξη, θα την επικοινωνήσουμε σύντομα».

Το μεγάλο όπλο των Παριζιάνων δεν είναι μόνο η οικονομική ευχέρεια που διαθέτουν, αλλά και η παρουσία του Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να έχει αναλάβει ήδη το ρόλο να «ψήσει» τον Μέσι να έρθει στην Παρί και να γίνουν ξανά συμπαίκτες, μετά την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024