Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Λιονέλ Μέσι και αμέσως ξεκίνησε η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αργεντινού σούπερ σταρ.
Ο γαλλικός και ο διεθνής Τύπος θεωρούν, πάντως, δεδομένη τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο διεθνής άσος έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με την ομάδα του Παρισιού, η οποία του προσφέρει ετήσιες αποδοχές στα 35 εκατ. ευρώ, τα οποία με μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να φθάσουν και τα 50 εκατ. ευρώ.
Ο Μέσι αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη νέα του ομάδα.
Να σημειωθεί πως κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής διαδραμάτισε ο Νεϊμάρ, ο οποίος ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.