Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναμένεται συνάντηση της τριανδρίας της ESL

Αναμένεται συνάντηση της τριανδρίας της ESL

Οι ιδιοκτήτες των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους αναμένεται να συναντηθούν στη Βαρκελώνη, με αφορμή το φιλικό των Μπλαουγκράνα με τη Μεγάλη Κυρία

Το όνειρο για τη δημιουργία της European Super League ακόμα σιγοκαίει τις ομάδες που απέμειναν να στηρίζουν το εγχείρημα.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους πρωτοστατούν στην προσπάθεια αλλαγής των καταστάσεων που επικρατούν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και βρίσκονται σε συνεχή και ανοιχτό πόλεμο με την UEFA.

Η τριανδρία της ESL θα έχει νέα συνάντηση την Κυριακή (8/8) στη Βαρκελώνη, με αφορμή το φιλικό που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους Μπλαουγκράνα και τη Μεγάλη Κυρία.

Ο Αντρέα Ανιέλι βρίσκεται ήδη εκεί, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αναμένεται πολύ σύντομα να κάνει το ταξίδι.

Μπορεί το ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να επικεντρώνεται στην επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι, αλλά οι βλέψεις των τριών ιδιοκτητών συνεχίζουν να υπάρχουν.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια στάση αναμονής από πλευράς τους ενόψει των αποφάσεων των δικαστηρίων για τη νομιμότητα της ESL, αλλά όταν η απόφαση τούς δικαίωσε ξαναβγήκαν στην αντεπίθεση.

Οι δύο αιώνιοι της Ισπανίας μάλιστα πάνε συνεχώς κόντρα και στην ισπανική λίγκα, με τελευταίο περιστατικό τη συμφωνία με CVC για την αγορά του 10% των δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η νέα τους συνάντηση, από την οποία είναι δεδομένο πως θα προκύψουν νέα στοιχεία και ίσως σχεδιαστεί μια νέα στρατηγική στην κόντρα τους με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024