Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Ψήφισμα ΕΒΕΑ για την απώλεια του Κων. Μίχαλου - Δωρεά 30.000 ευρώ για αγορά πυροσβεστικού οχήματος

Ψήφισμα ΕΒΕΑ για την απώλεια του Κων. Μίχαλου – Δωρεά 30.000 ευρώ για αγορά πυροσβεστικού οχήματος

Το ΕΒΕΑ, πρόεδρος του οποίου ήταν ο πρόσφατα εκλιπών Κωνσταντίνος Μίχαλος, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 30.000 ευρώ για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου Διονύσου Αττικής, καθώς και να ονομασθεί το ιστορικό κτίριο του επιμελητηρίου σε κτίριο «Κωνσταντίνος Μίχαλος»

Να διατεθεί το ποσό των 30.000 ευρώ για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου Διονύσου Αττικής και να ονομασθεί το ιστορικό κτίριο του ΕΒΕΑ, επί της οδού Αμερικής 8, σε κτίριο «Κωνσταντίνος Μίχαλος» αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η διοικητική επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η διοικητική επιτροπή του ΕΒΕΑ συνήλθε σε έκτακτη διά περιφοράς συνεδρίαση, συγκλονισμένη από τον απροσδόκητο θάνατο του προέδρου Κωνσταντίνου Μίχαλου, και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τιμώντας τη μνήμη του διακεκριμένου επιχειρηματία και εξαίρετου ανθρώπου Κωνσταντίνου Μίχαλου, που  υπηρέτησε στο ΕΒΕΑ από το 1993 ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και από το 2006 μέχρι σήμερα από τη θέση του Προέδρου και συνδέθηκε η πολύχρονη και πετυχημένη θητεία του τόσο με την ιστορία και πορεία του ΕΒΕΑ, όσο και με την σημαντική προσφορά του στον επιμελητηριακό θεσμό, αλλά και στο πλευρό των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και όλων των στελεχών του επιμελητηρίου, αποφασίζει :

• Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος και να ανασταλεί η λειτουργία των υπηρεσιών του ΕΒΕΑ (από 09-08-2021 έως και 11-08-2021).

• Να υποσταλεί η σημαία του επιμελητηρίου στο κτήριο της οδού Ακαδημίας 7 καθώς και στο κτήριο της οδού Αμερικής 8.

• Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.

• Να γίνει η κηδεία του με δαπάνες του ΕΒΕΑ.

• Να διατεθεί το ποσό των 30.000,00 ευρώ για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος του δήμου Διονύσου Αττικής.

• Να ονομασθεί το ιστορικό κτήριο του Ε.Β.Ε.Α. επί της οδού Αμερικής 8, σε κτήριο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ».

• Το ψήφισμα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου και να δοθεί προς δημοσίευση στον Τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό).

• Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024