Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Εύβοια - Οργισμένοι οι κάτοικοι της Λίμνης - Ζητούν εξηγήσεις για την καταστροφή

Φωτιά στην Εύβοια – Οργισμένοι οι κάτοικοι της Λίμνης – Ζητούν εξηγήσεις για την καταστροφή

Καταγγέλλουν ότι δεν είναι αρκετή η πυροσβεστική δύναμη και ότι δεν υπάρχει βοήθεια από τα εναέρια μέσα.

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων της Εύβοιας για την καταστροφή που βλέπουν να συντελείται. Γύρω τους απλώνεται «η κόλαση του Δάντη» και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Κάτοικος της Λίμνης, ο οποίος παραμένει στο σημείο προσπαθώντας να διασώσει την περιουσία του μίλησε στο MEGA και τα όσα είπε συγκλονίζουν.

«Δεν είμαι στο λιμάνι, δεν είμαι έτοιμος να φύγω. Είμαι πάνω από το σπίτι μου και προσπαθώ να μην περάσει η φωτιά στο κέντρο της Λίμνης. Προσπαθούμε με μία κλάρα και το νερό του σπιτιού. Δεν υπάρχει ένα πυροσβεστικό», σημείωσε ο κ. Δημήτρης Αλεξίου.

Παράλληλα, τόνισε:

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αυτό. Η φωτιά δεν έχει φτάσει ακόμα στο σπίτι μου. Προσπαθούμε να την σταματήσουμε. Ανατολικά και δυτικά καίγονται σπίτια. Υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι που δεν έχουν φύγει και προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους. Όλοι λένε πρώτα η ζωή, βεβαίως είναι η ζωή, αλλά τις καταστρέψανε τις ζωές με την ανεπάρκειά τους», πρόσθεσε ο ίδιος, γεμάτος αγανάκτηση.

Άλλοι κάτοικοι σημείωσαν ότι «δεν φάνηκε κάποιο πυροσβεστικό και ούτε έγιναν ρίψεις από τα εναέρια μέσα. Τα μέσα πήγαν αλλού». Επίσης, υπογράμμισαν ότι μόνοι τους προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους έχοντας μόνο τη βοήθεια των εθελοντών. «Παιδάκια 17 και 18 χρονών προσπαθούν. Η πυροσβεστική που είναι;» αναρωτήθηκαν και ζήτησαν απαντήσεις για τον συντονισμό και το σχεδιασμό.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024