Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινημένος ο Θοδωρής Βλάχος – «Δεν τελειώσαμε, επιτρέψτε μας να είμαστε χαρούμενοι»

Συγκινημένος ο Θοδωρής Βλάχος – «Δεν τελειώσαμε, επιτρέψτε μας να είμαστε χαρούμενοι»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε δακρυσμένος μετά την επική πρόκριση στον τελικό και τόνισε ότι το έργο της εθνικής ομάδας δεν τελείωσε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες

Η Εθνική Ελλάδας, που έχει τρελάνει όλον τον κόσμο με τις μαγικές εμφανίσεις της στο Τόκιο, επικράτησε δεύτερη φορά της Ουγγαρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκρίθηκε πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό.

Η γαλανόλευκη περιμένει τον αντίπαλό της (Ισπανία ή Σερβία) για το χρυσό μετάλλιο και ο Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του ημιτελικού ξέσπασε για την τεράστια επιτυχία της Ελλάδας.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ξέσπασε σε κλάματα μετά τη λήξη του ματς με την Ουγγαρία, τόνισε ότι το έργο της εθνικής ομάδας δεν τελείωσε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ζούμε το όνειρο μας, τη στιγμή που στη χώρα μας έχουν χαθεί περιουσίες. Δεν συγκρίνω συναισθήματα. Όπως είπα και πριν, κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Με τη φωτιά δεν μπορεί να βοηθήσει κανένας, επιτρέψτε μας να είμαστε χαρούμενοι. Αυτήν τη στιγμή την περίμενε το πόλο χρόνια.

Είμαι σε αυτήν την ομάδα 7 χρόνια και έχουμε βρεθεί σε αυτήν τη θέση 3 ή 4 φορές, ήταν το απωθημένο μου να ζήσω μια τέτοια στιγμή. Τι να πω; Πιστεύω ότι δεν τελειώσαμε, θέλουμε να σηκώσουμε το χρυσό και να ακουστεί ο εθνικός ύμνος».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024